”Pengar i nöd och lust”

Ett tips om ett radioprogram om gemensam ekonomi från P1 Plånboken:

Hur delar man sin ekonomi rättvist med en vuxen människa? Studier visar att de flesta svenska par har en mer eller mindre gemensam ekonomi. Men vad innebär det egentligen? I denna upplaga av Plånboken ska det handla om pengar i nöd och lust. Du möter två par som berättar hur de löst ekonomin. Du får också höra Charlott Nyman, doktor i sociologi vid Umeå universitet, som forskat om svenska pars syn på ekonomi. Dessutom ger Swedbanks privatekonom Ylva Yngvesson tips på hur man kan hantera ekonomin i ett förhållande.

Ladda hem programmet i MP3-format.

2 reaktioner på ””Pengar i nöd och lust””

  1. Precis en månad sedan du skrev på bloggen din. Hoppas du inte tappat intresset!

Kommentarer inaktiverade.