Successivt

Lite bättre hela tiden

Meny Stäng

Är pengar din passion?

Letar du efter den mest lönsamma nischen att skapa webbsidor eller webbtjänster inom? Vill du veta vilka ämnen du bör skriva om, som genererar mest annonsintäkter för minsta möjliga arbete?

Är inte det bakvänt?

Själv vill jag göra det som jag brinner för (som också genererar inkomster). Jag är övertygad om att jag kan tjäna mer pengar genom att göra det jag verkligen tycker om och är duktig på, än att göra något bara för att få betalt.

Min passion är inte att tjäna pengar, och jag tror inte att det är din största drivkraft heller. Du kan inte göra ett lika bra jobb om du bara följer pengarna till en viss nisch, som den som verkligen älskar den nischen.

Hitta din inre drivkraft och välj nisch utifrån dig själv. Följ dina egna drömmar, inte andras.

Gary Vaynerchuk skriver i sin bok Crush It!:

If you enter a niche because you’re following the dollars, you won’t keep it up. It’s too much work, and you will get tired and frustrated and you will eventually fold.

Läs också Kloka råd från Seth Godin.

© 2019 Successivt. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.