Hemlösa Stephie vände sig till ”nätforumet” Reddit för att byta till sig två biobiljetter på sin födelsedag. Hon fick en mycket generösare och vänligare respons än hon hade kunnat ana, när gåvorna började strömma in via Swish.

Jag sitter inne på biografen och bara gråter för varje gång det vibrerar i fickan så är det swish och jag kan inte hantera det. Jag nämnde det aldrig men jag har öron och bihåleinflammation just nu och jag skiter i hur ont det gör, för jag är på bio och har hotsnacks!!! Jag vill krama er, varenda en..jag vill att ni ska känna min tacksamhet.

Varenda lilla krona jag fått betyder så mycket..så otroligt mycket. Jag har spenderat halva dagen med att gråta glädjetårar och det tar inte slut..jag känner ett lugn inom mig och för första gången på länge så känner jag en slags harmoni. Jag ska ta mig ur den här sitsen och kommer pay it forward på ett eller annat sätt. NI ÄR FANTASTISKA.

Länk

Storyn nådde också Sveriges Radio, som gjorde en intervju med Stephie.